DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Gemakkelijke kant-en-klare maaltijd met pangasius!

augustus 2, 2018 | Nieuws, Vernieuwing | No Comments

Een heerlijke maaltijd zonder veel moeite, is dat niet wat we allemaal wel willen?

Heb je wel eens pangasius burgers gegeten? Of misschien pangasius sushi? In de laatste jaren is het assortiment van kant-en-klare maaltijden in de supermarkt enorm uitgebreid. Als je ook wel eens een kant-en-klare maaltijd koopt, in plaats van een maaltijd te bereiden met alle losse ingrediënten, is deze ontwikkeling je vast niet ontgaan.

Kant-en-klare maaltijd ontwikkelingen

Het is achterhaald dat kant-en-klare maaltijden vooral vleesgerechten zijn die veel zout en andere ongezonde ingrediënten bevatten die het smaakvol maken. Tegenwoordig zijn veel kant-en-klare maaltijden gezond en sommige bevatten zelfs erg weinig calorieën. Kant-en-klare vismaaltijden, zoals sushi, zijn steeds populairder en worden nu al overal aangeboden. Ietwat nieuwere ontwikkelingen zijn vegetarische en veganistische kant-en-klare maaltijden. Al met al zullen de meeste supermarkten je niet teleurstellen door hun gevarieerde assortiment aan kant-en-klare maaltijden.

Kant-en-klare maaltijd met pangasius

Een erg geschikte vis voor kant-en-klare maaltijden is pangasius, omdat je pangasius elke smaak kan geven die je maar wil. Pangasius wordt vaak gebruikt als een vervanger van kip, omdat het precies dezelfde smaak kan hebben. Maar een van de voordelen van pangasius is dat het duurzamer is dan kip. De lijst van kant-en-klare maaltijden met pangasius is eindeloos en zal je verbazen. Enkele voorbeelden zijn Buffalo pangasius nuggets, gepaneerde pangasius met tartaar saus, pangasius burgers, pangasius maki (sushi) en pangasius vistaarten.

Eet gevarieerd

De drijfveer van de groei van kant-en-klare maaltijden is gemak. Doordat we een steeds drukkere leefstijl hebben zijn we eerder geneigd om voor makkelijke en snelle maaltijden te gaan. Als je dat doet is het wel belangrijk om nog steeds gevarieerd te eten en om regelmatig een kant-en-klare maaltijd te eten die vis bevat.

0 reacties