DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Kies voor een gezonde leefstijl met Pangasius vis (ook voor kinderen)!

juni 21, 2018 | Duurzaamheid, Nieuws | No Comments

Vind je het ook belangrijk om gezond te blijven? Tegenwoordig ben je zeker niet de enige. De laatste decennia zijn er steeds meer mensen bewust bezig met een gezonde leefstijl. Hierdoor zijn superfoods zoals avocado’s en quinoa steeds populairder geworden. Vaak vergeten we echter dat vis ook hoort bij een gezonde leefstijl. Om gezond te blijven is het aan te raden om minstens twee keer per week vis te eten. Zou je graag willen weten hoe je dit makkelijk kunt bereiken? Ook als je wellicht kinderen hebt (die niet van vis houden)? Lees dan verder.

Iedereen vindt Pangasius lekker

Een vis die voor iedereen geschikt is, zelfs voor mensen die niet zo’n vis-fan zijn, is Pangasius. Dit komt doordat Pangasius niet de eigenschappen heeft waar we vis vaak mee associëren: het is namelijk graatvrij, heeft bijna geen geur en het is ook nog eens makkelijk te bereiden. Door deze eigenschappen is Pangasius ook erg geliefd bij kinderen. Een ander voordeel van Pangasius is dat het niet zo duur is waardoor het betaalbaar is voor iedereen. Deze gunstige prijs doet niets af aan de kwaliteit van Pangasius, maar is het resultaat van de duurzame voeding van Pangasius.

Pangasius is een uitstekende bron van vitaminen

Pangasius is net als de meeste andere vissoorten één van de gezondste voeding die er is. Het is een erg goede bron van proteïnen en er zitten veel vitaminen en mineralen in. Dit is de reden waarom het aan te raden is om minstens twee keer per week een stukje vis te eten. Als je meer wilt weten over de gezonde eigenschappen van Pangasius, kun je de gezondheids- en voedingsfeiten van Pangasius hier vinden.

Pangasius is makkelijk te bereiden

Pangasius is makkelijk mee te koken, vooral als je Pangasius filets hebt in plaats van hele Pangasius. Als je inspiratie wilt opdoen over welke heerlijke gerechten je kunt maken met Pangasius kun je kijken tussen onze recepten. In de meeste landen zijn er in de supermarkt ook voorgekookte en gemarineerde Pangasius filets verkrijgbaar. Hierdoor is het nog makkelijker en kost het nog minder tijd om heerlijke Pangasius te eten.

0 reacties