DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Heerlijk! Zwaardvis?

mei 13, 2019 | Nieuws | No Comments

Vorige week bracht Visvooralledag een bezoek aan de Global Seafood Expo in Brussel. Het was in één woord fantastisch. Niets is leuker en enthousiasmerender dan de hele dag omringd te zijn door positieve mensen uit de visindustrie.

Vele pangasiusspecialisten van over de hele wereld waren te vinden op het Expo en wij gaven ze een prettige verrassing. Italianen, Zweden, Spanjaarden, Amerikanen. Canadezen en vele andere nationaliteiten zagen en proefden onze pangasius traktaties. Na de proefsessies werden we dan ook beloond met de meest verrukkelijke reacties.

De meeste Expo-gangers dachten na een eerste blik te hebben geworpen op de proefgerechtjes dat ze een mini omeletje of coquilles kregen voorgeschoteld. Uiteindelijk zou blijken dat niets minder waar zou zijn. Na het proeven van het kleine gerechtje had geen van de mensen nog geraden wat ze nu net hadden gegeten. De meest genoemde soorten? Zwaardvis, een surimi en een soort witvis hebben we vaak voorbij horen komen.

Natuurlijk kwam het laatstgenoemde het meest in de buurt, aangezien onze chef een hapje Pangasius Magic had bereid. Vanaf het moment dat onze proefrespondenten wisten wat ze hadden gegeten waren ze erg verrast. Ze konden dan ook niet anders dan verklaren dat de pangasius absoluut om te smullen was. Het was fantastisch om zo veel mensen te verrassen met onze heerlijke pangagerechtjes. Natuurlijk hebben we onze recepten met de bezoekers gedeeld zodat ze de gerechten ook thuis kunnen koken!

0 reacties