DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN.
Internationale blogreis Vietnam van start!
augustus 24, 2015 | Acties, Nieuws | No Comments
Bloggers uit 4 landen vliegen naar Vietnamese panga kweekvijvers
Zelf kijken waar de Panga vandaan komt
Na maanden voorbereidingen is het eindelijk zo ver: zondag vliegen we met een groep bloggers uit Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk naar Vietnam. We mogen daar met eigen ogen zien hoe pangasius gekweekt en verwerkt wordt.
Ons programma bestaat onder andere uit een bezoek aan een pangasiuskwekerij, een uitstapje naar pangasiusverwerkende industrie en een bezoek aan de visbeurs Vietfish. Maar misschien verheugen we ons nog wel het allermeest op het eten in Vietnam en de kookworkshop.
Panga chef koks gaan de strijd aan!
Het belooft een prachtige reis te worden! Bovendien vindt er een spannende Panga Cook-off plaats, waarin de bekende Nederlandse panga kok Geert-Jan van Soest het opneemt tegen een Vietnamese chef kok die expert is in het bereiden van Pangasius gerechten.
De spanning zal letterlijk om te snijden zijn. Vietnam is een echt seafood land en het staat dan ook bekend om de gevarieerde keuken met visgerechten. Geert-Jan staat in Nederland bekend om zijn innovatieve recepten en charismatische persoonlijkheid.
Zal het hem lukken om het publiek voor zich te winnen? Volg ons op Facebook op www.facebook.com/visvooralledag, of op Twitter @visvooralledag, en blijf op de hoogte!
The fellowship of the Panga
De groep bloggers die meegaan op deze reis zullen zelf verslag doen van hun ervaringen op hun Sociale Media kanalen. Dit zijn de bloggers die meegaan:
Sanneke Jansen van Eten Volgens Mij
Kris Herrijgers van Kris Kookt
Rosalie Ruardy van Moderne Hippies
Jan-Peter Wulf van Nomy Blog
Sonja Winkler van Ginger in the Basement
Hidde Jansen van One World
0 reacties