DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Internationale blogreis Vietnam van start!

augustus 24, 2015 | Acties, Nieuws | No Comments

Bloggers uit 4 landen vliegen naar Vietnamese panga kweekvijvers

Zelf kijken waar de Panga vandaan komt

Na maanden voorbereidingen is het eindelijk zo ver: zondag vliegen we met een groep bloggers uit Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk naar Vietnam. We mogen daar met eigen ogen zien hoe pangasius gekweekt en verwerkt wordt.

Ons programma bestaat onder andere uit een bezoek aan een pangasiuskwekerij, een uitstapje naar pangasiusverwerkende industrie en een bezoek aan de visbeurs Vietfish. Maar misschien verheugen we ons nog wel het allermeest op het eten in Vietnam en de kookworkshop.

 

 

Panga chef koks gaan de strijd aan!

Het belooft een prachtige reis te worden! Bovendien vindt er een spannende Panga Cook-off plaats, waarin de bekende Nederlandse panga kok Geert-Jan van Soest het opneemt tegen een Vietnamese chef kok die expert is in het bereiden van Pangasius gerechten.

De spanning zal letterlijk om te snijden zijn. Vietnam is een echt seafood land en het staat dan ook bekend om de gevarieerde keuken met visgerechten. Geert-Jan staat in Nederland bekend om zijn innovatieve recepten en charismatische persoonlijkheid.

Zal het hem lukken om het publiek voor zich te winnen? Volg ons op Facebook op www.facebook.com/visvooralledag, of op Twitter @visvooralledag, en blijf op de hoogte!

 

The fellowship of the Panga

De groep bloggers die meegaan op deze reis zullen zelf verslag doen van hun ervaringen op hun Sociale Media kanalen. Dit zijn de bloggers die meegaan:

 

Food blog Eten Volgens Mij

 

 

Sanneke Jansen van Eten Volgens Mij

 

 

 

Header van het Food blog Kris kookt.

 

 

Kris Herrijgers van Kris Kookt

 

 

 

 

Header van Moderne Hippies

 

 

Rosalie Ruardy van Moderne Hippies

 

 

 

 

Header of Nomyblog das Magazin fur Gastronomie

 

 

Jan-Peter Wulf van Nomy Blog 

 

 

 

Header van blog Ginger in the basement

 

 

 

Sonja Winkler van Ginger in the Basement

 

 

 

 

one-world

 

 

Hidde Jansen van One World

 

 

 

 

0 reacties