DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Kinderen zijn dol op panga

april 15, 2015 | Nieuws | No Comments

Pangasius is niet alleen een geweldig ingrediënt voor volwassenen, kinderen zijn er ook dol op! Bij een recente kooksessie waar onze chef zijn nieuwe panga recepten uitprobeerde, konden de kinderen geen genoeg krijgen van de hapklare gerechtjes. Misschien komt het door hun enthousiasme voor sushi en vis nuggets, dat ze de pangasius gevuld met verse tonijn en de panga met een honing-cashew korstje heerlijk vonden.

Omdat pangasius een neutrale smaak heeft zijn de mogelijkheden eindeloos. De vis is snel en makkelijk klaar te maken en is dus ideaal om mee te koken, zelfs als je een druk gezinsleven hebt. Je kunt panga in de vriezer bewaren, zodat je het altijd in huis hebt voor een heerlijke maaltijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van pangasius curry? Dit gerecht kun je zo mild of juist pittig maken als jij en je gezin het lekker vinden.

Als je kids van vissticks of nuggets houden, maak ze dan eens met panga! Of misschien pangasius lasagna, voor een Italiaans tintje? Deze gerechten zijn ook perfect voor een gezellig middagje samen kokkerellen. Je kunt de kinderen de vis nuggets in ei en maismeel laten dopen, of de laagjes van de lasagna laten maken.

Check onze recepten en laat je inspireren!

 pangasius curry

pangasius curry

pangasius nuggets

pangasius nuggets

Pangasius Lasagne

Pangasius Lasagne

0 reacties