DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Nieuwe pangasius recepten van onze chef

april 14, 2015 | Nieuws | No Comments

Omdat pangasius zo veelzijdig is, blijft het onze chef inspireren om nieuwe recepten te bedenken. Deze keer heeft hij een aantal heerlijke gerechten gecreëerd om te presenteren op een aankomende handelsbeurs in Brussel: De Seafood Expo Global.

Voor de drie nieuwe recepten heeft onze chef naast panga nog een aantal populaire Vietnamese ingrediënten gebruikt: tonijn, honing en cashewnoten. Om zijn nieuwe creaties uit te proberen, organiseerde hij een try-out kooksessie en serveerde hij: pangasius met een pittig honing-cashew korstje, pangasius gevuld met verse tonijn en pangasius in honing-mosterd marinade. De gerechten waren een groot succes onder de gasten!

Je kunt deze panga recepten supersnel en gemakkelijk thuis klaarmaken. Met hun verse en kleurrijke ingrediënten smaken de gerechten heerlijk en zien ze er prachtig uit. Je kunt ze als amuses of hapjes serveren op een feestje, of als voorgerecht bij een familie etentje. Succes verzekerd!

Dus, wacht niet langer en ga genieten van deze heerlijke nieuwe panga bites.

Panga with a spicy honey cashew crust.

Pangasius with a spicy honey-cashew crust

Fresh tuna stuffed pangasius

Fresh tuna stuffed pangasius

Pangasius Fish marinated in honey and mustard.

Honey-mustard marinated pangasius

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *