DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?

Ingrediënten

  • 300g pangasius lendenen
  • 1 bosje asperges
  • 1l vis fumee/visbouillon
  • Room
  • Roux of korenbloem
  • Meel
  • Peper en zout
  • Takjes verse dragon

Aspergesoep met pangasius strips

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Neem eens een happy soup day! Dit verrassende gerecht combineert asperges met pangasius, is zacht en mals en ziet er fenomenaal uit.

Porties

4 persons

Bereiding

  1. Schil de asperges (houd de schillen apart) en kook tot ze gaar zijn.
  2. Kook de schillen tot ze gaar zijn in de visbouillon. Als het gewenst is indikken met wat roux of korenbloem.
  3. Giet het door een zeef en breng het op smaak met peper, zout en room.
  4. Snijd de pangasius in lange dunne reepjes en bedek het met bloem.
  5. Bak de pangasius in een pan tot ze krokant is en kruid met peper en zout.
  6. Afwerking: schik de asperges op een warm diep bord, schep de soep, leg de pangasius strips in het midden van het bord en garneer met een takje verse dragon.

Origineel recept op: http://www.hottlet.be

 

Wij zoeken lekkere recepten!

Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.