DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 300g pangasius lendenen
  • 1 bosje asperges
  • 1l vis fumee/visbouillon
  • Room
  • Roux of korenbloem
  • Meel
  • Peper en zout
  • Takjes verse dragon

Aspergesoep met pangasius strips

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Neem eens een happy soup day! Dit verrassende gerecht combineert asperges met pangasius, is zacht en mals en ziet er fenomenaal uit.

Porties

4 persons

Bereiding

  1. Schil de asperges (houd de schillen apart) en kook tot ze gaar zijn.
  2. Kook de schillen tot ze gaar zijn in de visbouillon. Als het gewenst is indikken met wat roux of korenbloem.
  3. Giet het door een zeef en breng het op smaak met peper, zout en room.
  4. Snijd de pangasius in lange dunne reepjes en bedek het met bloem.
  5. Bak de pangasius in een pan tot ze krokant is en kruid met peper en zout.
  6. Afwerking: schik de asperges op een warm diep bord, schep de soep, leg de pangasius strips in het midden van het bord en garneer met een takje verse dragon.

Origineel recept op: http://www.hottlet.be

 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"