DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN.

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?
Ingrediënten
- 700 g. pond pangasius (in reepjes gesneden)
- 2 theelepels kruiden (cajun-stijl zwart gemaakt)
- 4 eetlepels mayonaise
- 1/2 kopje boter
- 1 kop verse champignons (in plakjes)
- 1/2 kopje verse peterselie (gehakt)
- 1 kop gesneden groene uien
- 1 pond gepelde garnalen (klein)
- 600 g. gecondenseerde room van garnalensoep
Cajun panga supreme met garnalen
Beoordeling:
Probeer deze heerlijke visschotel in Cajun-stijl met garnalen.
Porties
6 personen
Bereiding
De Cajun-keuken is een manier van koken welke zich in Louisiana ontwikkelde door de Acadiaanse bevolking (afstammelingen van Franse kolonisten) die in de 18e eeuw Canada ontvluchtten.
- Bestrooi pangasius met zwarte viskruiden. Besmeer de fillet met mayonaise. Plaats in een ondiepe schaal, dek af en zet 1 uur in de koelkast.
- Verhit in een grote koekepan 4 eetlepels boter tot het begint te sissen. Bak de visreepjes goudbruin aan beide kanten. Doe de vis in een ovenschaal en schik vis in een enkele laag.
- Verhit in dezelfde koekenpan 4 eetlepels boter op middelhoog vuur. Kook en roer champignons in boter tot ze goudbruin zijn.
- Roer peterselie, groene uien en garnalen door de champignons. Zet het vuur laag en kook tot de garnalen roze en zacht zijn.
- Roer de rooms van garnalensoep erdoor en meng het geheel goed. Schep het soepmengsel over naar de vis de ovenschaal.
- Bak gedurende 30 minuten op 190 graden C.
Bron: Allrecipes

Wij zoeken lekkere recepten!
Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.