DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 700 g. pond pangasius (in reepjes gesneden)
  • 2 theelepels kruiden (cajun-stijl zwart gemaakt)
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1/2 kopje boter
  • 1 kop verse champignons (in plakjes)
  • 1/2 kopje verse peterselie (gehakt)
  • 1 kop gesneden groene uien
  • 1 pond gepelde garnalen (klein)
  • 600 g. gecondenseerde room van garnalensoep

Cajun panga supreme met garnalen

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Probeer deze heerlijke visschotel in Cajun-stijl met garnalen.

Porties

6 personen

Bereiding

De Cajun-keuken is een manier van koken welke zich in Louisiana ontwikkelde door de Acadiaanse bevolking (afstammelingen van Franse kolonisten) die in de 18e eeuw Canada ontvluchtten.

  1. Bestrooi pangasius met zwarte viskruiden. Besmeer de fillet met mayonaise. Plaats in een ondiepe schaal, dek af en zet 1 uur in de koelkast.
  2. Verhit in een grote koekepan 4 eetlepels boter tot het begint te sissen. Bak de visreepjes goudbruin aan beide kanten. Doe de vis in een ovenschaal en schik vis in een enkele laag.
  3. Verhit in dezelfde koekenpan 4 eetlepels boter op middelhoog vuur. Kook en roer champignons in boter tot ze goudbruin zijn.
  4. Roer peterselie, groene uien en garnalen door de champignons. Zet het vuur laag en kook tot de garnalen roze en zacht zijn.
  5. Roer de rooms van garnalensoep erdoor en meng het geheel goed. Schep het soepmengsel over naar de vis de ovenschaal.
  6. Bak gedurende 30 minuten op 190 graden C.

Bron: Allrecipes

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"