DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 2 Pangasius filets
  • 1/2 kop Boter gesmolten
  • 1 kop Croutons
  • 3/4 kop Mozzarella Kaas
  • 1/2 kop Parmezaanse kaas
  • 240 ml. Kleine garnalen
  • 3 Knoflookteentjes
  • 1 theelepel tijm blaadjes
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 0.5 kg. paddenstoelen

Champignons gevuld met pangasius en garnalen

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Dit Panga voorgerecht zal zeker de aandacht trekken op een feestje. Een gezonde, maar feestelijke keuze.

Porties

4 - 6 persons

Bereiding

  1. Verwarm de oven tot 210C.
  2. Beleg een bakplaat met bakpapier.
  3. Combineer alle ingrediënten (behalve de paddenstoelen) in de kom en roer het geheel goed door.
  4. Doe een lepel vis mix in de paddenstoelen.
  5. Plaats de gevulde champions op de bakplaat.
  6. Kook 10 tot 12 minuten tot dat ze lichtbruin zijn.
  7. Garneer met tijm blaadjes. Serveer warm

Originele recept is te vinden op: http://www.foodlion.com

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"