DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 2 verse originele buzz buttons om te garneren(je kan ook peterselie gebruiken)
  • Een halve kilo panagasius filet (ongeveer 4 filets)
  • 250 ml. champions, gesneden
  • 1/4 ui, grof fijngehakt
  • Olijf olie
  • Zout, peper

Saus

  • 5 verse orginele buzz buttons, gekruimeld(je kan ook peterselie gebruiken)
  • 1/2 kop witte wijn (niet droog)
  • 2 theelepels bloem
  • 1 theelepel, grote kappertjes, fijngehakt
  • 1 theelepel kip voorraad pasta
  • 1/2 lemon, alleen sap

Citroen geglazuurde pangasius

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Porties

4 persons

Bereiding

  1. Voeg zout en peper toe aan de Pangasius(aan beide zijden)
  2. Combineer alle saus ingrediënten in een kop of smalle kom
  3. Verhit de olijf olie in een pan. Voeg ui, kook ui tot het klaar is.
  4. Voeg paddenstoelen, kook tot het gebruind is. Voeg saus toe aan de pan, roer tot het verdikt.
  5. Kook de vis snel in een aparte pan met olijf olie op de hoogste stand om de buitenkant te verschroeien. De binnenkant zal het op dit punt gebeuren.
  6. Serveren: giet de saus als eerste op de plaat, daarna de panagasius over de saus, en als laatste garneert u het met 2 verse orginele Buzz Buttons.

Orginele recept op: freshorigins.com

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"