DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN.

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?
Ingrediënten
- 2 verse originele buzz buttons om te garneren(je kan ook peterselie gebruiken)
- Een halve kilo panagasius filet (ongeveer 4 filets)
- 250 ml. champions, gesneden
- 1/4 ui, grof fijngehakt
- Olijf olie
- Zout, peper
Saus
- 5 verse orginele buzz buttons, gekruimeld(je kan ook peterselie gebruiken)
- 1/2 kop witte wijn (niet droog)
- 2 theelepels bloem
- 1 theelepel, grote kappertjes, fijngehakt
- 1 theelepel kip voorraad pasta
- 1/2 lemon, alleen sap
Citroen geglazuurde pangasius
Beoordeling:
Een winnende combinatie van citroen geglazuurde pangasius, gecombineerd met champignon en ui. Subtiele, delicate smaken. Ben je er klaar voor?
Porties
4 persons
Bereiding
- Voeg zout en peper toe aan de Pangasius(aan beide zijden)
- Combineer alle saus ingrediënten in een kop of smalle kom
- Verhit de olijf olie in een pan. Voeg ui, kook ui tot het klaar is.
- Voeg paddenstoelen, kook tot het gebruind is. Voeg saus toe aan de pan, roer tot het verdikt.
- Kook de vis snel in een aparte pan met olijf olie op de hoogste stand om de buitenkant te verschroeien. De binnenkant zal het op dit punt gebeuren.
- Serveren: giet de saus als eerste op de plaat, daarna de panagasius over de saus, en als laatste garneert u het met 2 verse orginele Buzz Buttons.
Orginele recept op: freshorigins.com

Wij zoeken lekkere recepten!
Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.