DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?

Ingrediënten

  • 4 pangasiusfilets
  • 8 taco schelpen
  • 16 ml extra vierge olijfolie
  • 30 ml citroensap
  • 2 g gehakte verse peterselie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • Gedroogde basilicum
  • 2 grote rijpe mango’s
  • 3 tomaten, in blokjes gesneden
  • 1 grote rode ui, fijngehakt
  • 6 g gehakte verse koriander
  • 2 jalapeno-paprika’s, zonder zaadjes (afhankelijk van hoe pittig je het wilt)
  • 60 ml limoensap
  • Zout en versgemalen peper

Gegrilde vistaco’s met mangosalsa

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Zijn we niet allemaal op zoek naar een perfect zomers gerecht? Inspireer je gezin met dit geweldige recept. Geheel natuurlijk en vers, ideaal voor een gezond dieet.

Porties

4 personen

Bereiding

  1. Voor marinade:
    • Klop de extra vierge olijfolie, 1 eetlepel citroensap, peterselie, knoflook, basilicum, 1 theelepel peper en 1/2 theelepel zout in een kom en giet het in een hersluitbare plastic zak.
    • Snijd de pangasiusfilet in stukjes.
    • Voeg de vis toe, bedek met de marinade, pers de overtollige lucht eruit en sluit de zak.
    • Marineer 1 uur in de koelkast.
  2. Voor salsa:
    • Schil, pit en snijd de mango in blokjes.
    • Combineer met de tomaat, rode ui, koriander en jalapenopeper in een kom.
    • Voeg het limoensap en 1 eetlepel citroensap toe en meng goed.
    • Breng op smaak met peper en zout en zet in de koelkast tot het klaar is om te serveren.
    • Verwarm de koekenpan / grillpan voor.
    • Haal de pangasius uit de marinade en schud de overtollige marinade eraf.
    • Gooi de overgebleven marinade weg.
    • Gril de vis ongeveer 3 à 4 minuten per kant, afhankelijk van de dikte van de stukken.
    • Serveer de pangasius in tacoschelpen en bedek met mangosalsa.

Wij zoeken lekkere recepten!

Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.