DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?

Ingrediënten

  • 2 pangasiusfilets
  • 2 tl knoflook, gehakt
  • 3 eetlepels zoete chilisaus
  • vers citroensap
  • zout

Gekarameliseerde chili pangasiusfilet

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Weet je nog niet wat je vanavond moet eten? Probeer deze gekarameliseerde chili pangasiusfilet! Snel, gemakkelijk en lekker.

Porties

2 personen

Bereiding

Weet je nog niet wat je vanavond moet eten? Probeer deze gekarameliseerde chili pangasiusfilet! Snel, gemakkelijk en lekker.

  1. Bekleed een grillpan met aluminiumfolie en vet deze netjes in met anti-aanbak of oliespray.
  2. Bestrooi lichtjes zout over de ingevette folie. Knijp vervolgens de citroen uit over het oppervlak, druppel goed de gehele folie.
  3. Leg de visfilets op de voorbereide grillpan en masseer zachtjes een theelepel gehakte knoflook in elke filet.
  4. Bestrijk elke filet royaal met zoete chilisaus.
  5. Rooster op laag vuur tot beide filets vlezig en wit worden en de zoete chilisaus bruin wordt en de vis karameliseert.

Heerlijk om samen met rijst te eten!

Wij zoeken lekkere recepten!

Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.