DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • Olijf olie, voor te koken
  • 5 rode uien, fijngehakt
  • 2kg aardappelen, gepeld en fijngehakt in kubussen
  • 2 rode pepers, ontpit en in blokjes gesneden
  • 3 groene pepers, ontpit en in blokjes gesneden
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 6 gerookte Vietnamese Pangasius (ook bekend als Basa)
  • Sap van 2 limoenen
  • ½ theelepel gedroogde tijm
  • ½ theelepel gebakken oregano
  • Limoen boter saus, geserveerd

Gerookte pangasius met ui, limoensap en kruiden

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Een heerlijk zachte pangasius filet, besprenkeld met olijfolie en limoensap, vervolgens besprenkeld met verse kruiden, zal een geweldige start van je avond zijn.

Porties

5 persons

Bereiding

  1. Verwarm de oven tot 200 C/gasoven stand 6. Giet een beetje olie in een bakpan en bak de aardappelen 1 minuut. Doe deze daarna in een grote ovenschaal.
  2. Doe de helft van de uien in de pan en bak deze 1 minuut, en voeg ze daarna toe aan de schaal met aardappelen, samen met de pepers en een halve knoflook.
  3. Meng alles met olijfolie en bak het 40-50 minuten in de oven.
  4. Giet daarna de olijfolie op de bodem van een andere ovenschaal en voeg de vis toe. Knijp een kwart van de limoen uit over de vis en bestrooi het met tijm, oregano en de rest van de uien en knoflook.
  5. Bedek de ovenschaal met folie en bak deze 20 minuten in de oven.
  6. Serveer de vis met geroosterde groenten en een limoen boter saus.

Orgineel recept op: http://www.channel4.com

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"