DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 60ml bakolie
  • 1 grote ui, fijngesneden
  • 1 groene paprika, fijngesneden
  • 2 stengels bleekselderij, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 4 blokjes runderbouillon
  • 1 (800gr) blik tomaatblokjes, niet afgegoten
  • 1 (450gr) pak bevroren gesneden okra
  • 500gr garnalen, gepeld en schoongemaakt
  • 2 theelepels zout
  • 1/4 theelepel cayennepeper
  • 1/2 theelepel gedroogde tijm
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 theelepel droge krab kook
  • 1kg pangasius filets, snijd ze in stukken van2,5 cm

Gumbo – pangasius combo

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Probeer dit typische Louisiana recept en zie zelf hoe goed het te combineren met de Aziatische pangasius vis. Je kunt net zo goed 9 andere mensen overtuigen van de geweldige smaak van deze Gumbo, zodat je dit recept kunt serveren voor 10 personen.

Porties

10 persons

Bereiding

  1. Warm de olie op in een koekenpan op een middelhoog vuur. Roer de ui, paprika, selderij en knoflook door elkaar. Kook het tot de groenten zacht zijn, ongeveer 10 minuten.
  2. Los de bouillonblokjes op in heet water. Giet het mengsel in een koekenpan. Roer de tomaten, okra en de garnalen in de pan. Breng ze op smaak met zout, cayennepeper, tijm, laurier en krab, breng het aan de kook, bedek het en laat het 30 minuten staan.
  3. Plaats de vis in een koekenpan, breng het opnieuw aan de kook, bedek het en laat het 15 minuten staan.
  4. Verwijder de laurierblaadjes en serveer het.

Originele recept op: http://allrecipes.com

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"