DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • Inktvis tubes
  • 400g pangasius filet
  • 100g wortels
  • 1 prei
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 sjalot
  • Kruiden: tijm, knoflook, rozemarijn, basilicum, cayennepeper en zout
  • 1 theelepel tomatenpuree
  • 1 ei(wit)
  • Olijfolie

Inktvis tubes gevuld met pangasius filet

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Verras uw gasten met deze schoonheden. De perfecte combinatie van een zachte maar stevige inktvis en een rijke romige vulling.

Porties

4 persons

Bereiding

  1. Meng de pangasius filet met sjalotten, een scheutje olijfolie en 1 ei (alleen het eiwit). Bestrooi het met cayennepeper en zout. Meng het tot een pasta.
  2. Vul de buizen met de pasta en laat het een uur staan.
  3. Snijdt de groenten (wortelen, prei, selder en ui) in middelgrote stukken, bak ze zachtjes in olijfolie en breng ze op smaak met knoflook, tijm, rozemarijn en basilicum.
  4. Voeg de gepelde en gehakte tomaten toe.
  5. Bovenop alles plaats je de gevulde buizen en laat het 25 minuten afgedekt op een laag vuur staan, of op een plaat in de oven op 180C. Controleer regelmatig of er nog voldoende vloeistof in de schaal is, en voeg een scheutje water toe als het nodig is.
  6. Laat de gevulde inktvis voor een moment liggen en verdik de groenten met een theelepel tomatenpuree.

Originele recept op: http://www.hottlet.be

 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"