DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 175 g zwarte olijf in olie
  • 1 grote ui, grof gehakt
  • 400 g gehakte tomaat
  • 4 pangasiusfilets

Om mee te serveren

  • gehakte peterselie
  • citroenpartjes

Eenpans vis met zwarte olijven en tomaten

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Ziet dit er niet lekker uit? Snel, gemakkelijk en (vooral) heerlijk.

Porties

4 personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op ventilator 180 ° C / conventioneel 200 ° C / gas 6. Verwarm 1 el van de olie uit de olijven in een ovenvaste pan.
  2. Doe de ui erbij en roer goed, laat een minuut of twee koken en roer het nog een keer goed door.
  3. Voeg de tomaten en wat zout en peper toe. Breng aan de kook en voeg dan de olijven toe.
  4. Leg de vis met de huid naar beneden op de saus en besprenkel met een scheutje meer olie uit de olijfpot.
  5. Bak 15 minuten zonder deksel totdat de vis gaar is.
  6. Bestrooi met gehakte peterselie en serveer rechtstreeks uit de pan, met citroenpartjes om over uit te knijpen.
  7. Bon appétit!

Bron: BBC good food

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"