DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?

Ingrediënten

  • 200 gram zoete aardappel
  • 80 gram groene asperges
  • 30 gram sjalot
  • 5 gram rode peper
  • 30 gram olijfolie
  • 20 gram roomboter
  • 4 stuks  Pangasius filet
  • 40 gram witte sojasaus
  • 30 gram roomboter
  • 40 gram olijfolie
  • 60 gram spinazie
  • 80 gram kentang, naturel

VIDEO: Pangasius filet met zoete aardappel, rode peper en groene asperges

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Probeer iets nieuws! Prikkel je smaakpapillen met dit kleurrijke pangasiusgerecht met veel groenten en een pittige sensatie.

Porties

4 personen

Bereiding

  1. Snij zoete aardappel in brunoise/blokjes. Snij korenaar asperges in rondjes.
  2. Ontdoe rode en groene pepers van zaadlijst en kroon en snij ze fijn.
  3. Maak sjalot schoon en snij hem fijn.
  4. Bak zoete aardappel mooi goudbruin. Voeg roomboter en zout en sjalot toe en bak even mee.
  5. Voeg op het laatste moment pepers en korenaar asperges toe en bak 1 á 2 minuten mee.
  6. Dep pangasius filet droog met keukenpapier en snij de filets van elkaar af.
  7. Bak pangasius filet mooi goudbruin in een koekenpan met olijfolie, roomboter en zout.
  8. Voeg witte sojasaus toe.
  9. Dien de pangasius, zoete aardappel, pepers en asperges op.
  10. Maak rauwe spinazie aan met olijfolie, zout en peper en leg over de pangasius. Breek de kentang in stukjes en strooi over het gerecht.

Wij zoeken lekkere recepten!

Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.