DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 75gr zwarte olijven
  • 1/2 eetlepel basilicum
  • 1/2 eetlepel venkelzaad
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • 1 tl suiker
  • 1 blik (ong 400gr) in blokjes gesneden tomaten,
  • 1/2 gele paprika, in stukjes
  • 1/2 courgette, in blokjes gesneden
  • 1/2 aubergine, in blokjes gesneden
  • 1/2 ui, dunnen plakjes gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout en peper
  • 450gr pangasius filet
  • Blok fetakaas (150/200gr)
  • Handje verse peterselie (fijngehakt)

Pangasius filets op Provenciaalse groente concassé

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Dit chique klinkende recept is net zo luxe als het klinkt, maar echt makkelijk te maken. Het venkelzaad en de feta kaas geven echt een spectaculaire smaak aan dit gerecht.

Porties

4 persons

Bereiding

  1. Verwarm de oven tot 230C.
  2. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur. Voeg uien, aubergine, courgette, en gele paprika toe. Kook tot de groenten licht geroosterd zijn, maar nog steeds knapperig.
  3. Voeg tomaten, suiker, kruiden, en olijven toe. Breng dit op smaak met zout en peper. Kook het 3 minuten, of tot alle vloeistof is verdampt.
  4. Vet de ovenschaal in met water en doe de pangasius erin. Verspreid de groenten over de pangasius filets.
  5. Bak het 20 tot 25 minuten in de oven, tot de vis gaar wordt.
  6. Als het tijd is om te serveren, besprenkel je het geheel met fetakaas en garneer je met verse peterselie. Serveer met couscous.

Variatie: Aubergine vervangen door artisjokharten en voeg verschillende fijngehakte gedroogde tomaten toe.

Orginele recept op: http://www.iga.net

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"