DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 750 g pangasiusfile
  • 150 g kerstomaatjes, in tweeën
  • 1 courgette, in dunne plakjes
  • 1 rode ui, in plakjes
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 1 limoen
  • tijm
  • 100 g chorizo
  • 8 stevige aardappelen, middelgroot
  • bieslook
  • rozemarijn
  • peper
  • zout

Pangasiusfilet met gebakken chorizo

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Zin in nieuwe recepten? We hebben het ultieme gerecht voor je.

Porties

4 personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
  2. Voeg zout en peper toe aan de pangasiusfilets.
  3. Schil de aardappelen niet, maar was ze goed en snijd ze in 4 stukken.
  4. Vet de 2 ovenschalen in met olijfolie.
  5. Leg de vis in de eerste schaal, verdeel de courgetteplakken en leg de cherrytomaten erop. Voeg vervolgens de chorizo, knoflook en ui toe. Bestrooi met limoensap en olijfolie en garneer met een takje rozemarijn.
  6. Plaats de aardappelen in de tweede schaal, besprenkel met olijfolie, zout en peper en voeg een beetje rozemarijn toe.
  7. Bak de pangasius gedurende 20 minuten en de aardappelen gedurende 25 minuten. Garneer de aardappels met verse peterselie.

Bron: La cuisine de lidl 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"