DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 2 pangasius filets (circa 400 gr.)
  • 150 gr. verse tonijn
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 eetlepel fijngehakte dille
  • peper en zout
  • boter en olijfolie

Pangasius gevuld met verse tonijn

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Deze heerlijke rolletjes van pangasius gevuld met verse tonijn zijn het perfecte hapje of voorgerecht voor elk feestje. Serveer met dille-limoen mayonaise.

Porties

24 party snacks

Bereiding

  1. Meng de mayonaise in een kom met het limoensap, de fijngehakte dille en wat peper en zout
  2. Maak de verse tonijn fijn in een foodprocessor met de sojasaus en wat peper
  3. Snij de pangasius filets als een vlinder om een opening te maken voor het tonijngehakt
  4. Vul de filets met het tonijn gehakt en rol ze op
  5. Wikkel de gevulde pangafilets in plasticfolie, rol ze een aantal keer om een mooie rol te maken en doe ze daarna 30 minuten in de koelkast
  6. Haal de gevulde panga rolletjes uit het plasticfolie, verhit de boter en olijfolie in een anti aanbak koekenpan en bak de rolletjes langzaam in zo’n 4 à 5 minuten gaar terwijl je ze regelmatig omdraait
  7. Snij de rolletjes voorzichtig in gelijke porties en serveer een of twee plakjes per persoon, met wat druppels dille- limoen mayonaise

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"