DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 2 pangasius filets (circa 400 gr.)
  • 4 theelepels mosterd
  • 6 eetlepels honing
  • 1 komkommer
  • 5 eetlepels rijstazijn
  • ¾ fijngehakte chilipeper
  • 1 theelepel zout
  • 1 eetlepel suiker
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel fijngehakte koriander
  • peper en zout
  • olijfolie

Pangasius in honing-mosterd marinade

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Een prachtig zoetzuur gerecht van pangasius in honing-mosterd marinade op een bedje van ingemaakte komkommer. Serveer als amuse, voorgerecht of hapje.

Porties

24 party snacks

Bereiding

  1. Meng de mayonaise in een kom met de fijngehakte koriander en wat peper en zout
  2. Schil de komkommer, snij hem door in de lengte, verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij de komkommer in kleine stukjes
  3. Meng het zout, de suiker, de rijstazijn en de fijngehakte chilipeper met de komkommer, laat dit mengsel 30 minuten staan en giet het dan af in een zeef
  4. Snij elke panga filet in 12 kleine stukjes, meng de honing en mosterd in een kom, voeg de pangasius stukjes toe en laat dit 30 minuten marineren
  5. Verhit wat olijfolie in een anti aanbak koekenpan en bak de gemarineerde panga gaar in ongeveer 2 minuten aan elke kant
  6. Serveer de panga op een bedje van ingemaakte komkommer en maak het af met een toefje koriandermayonaise

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"