DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 1 kg filet Pangasius
  • 5 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 2 uien, gesnipperd
  • 800gr  gepelde tomaten
  • Olijfolie
  • Zwarte peper
  • Nootmuskaat
  • Handje basilicum
  • Zout
  • Bloem of paneermeel

Pangasius in Tomatensaus

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Vanavond is het tijd voor Pangasius om de Italiaanse keuken te ontmoeten. Is er een betere plek voor pangasius filet, dan te worden ondergedompeld in tomatensaus gevuld met verse Italiaanse kruiden? Wij betwijfelen het, geniet van deze maaltijd!

Porties

4 - 6 persons

Bereiding

  1. Snijd de pangasius filet in grove stukken en breng het op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  2. Fruit de ui in een beetje olie, voeg daarna de fijngesneden knoflook toe en fruit samen nog 2 minuten.
  3. Voeg het blik tomaten toe en laat 5 minuten sudderen.
  4. Bestrijk de stukken pangasius aan alle kanten met bloem of paneermeer.
  5. Verwarm een beetje olie en bak de pangasius 8 minuten, tot ze gaar zijn.
  6. Leg de vis in een ovenschaal en voeg de tomatensaus met kruiden toe.
  7. Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 190C voor 15 minuten.
  8. Serveer met verse basilicum.

Originele recept op: http://recipes.cook13.com

 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"