DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • Lasagne plakjes
  • 750 gr kwark
  • Kruid pesto
  • 60 ml kippenbouillon
  • 6 pangasius filets, ongeveer 250 g per stuk
  • 625 ml geraspte mozzarella
  • Zout en peper

Pangasius Lasagna

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Pangasius lasagne, wat een geweldig idee! Dit gerecht combineert de smaak van Italië en de Panga en is nog gezond ook!

Porties

6 persons

Bereiding

  1. Kook de pasta in een grote pan met kokend gezouten water. Laat het uitlekken en smeer licht in met olie. Zet het opzij.
  2. Verwarm de over voor op 180C, met het rooster in het midden van de oven.
  3. Doe de kwark in een kom met pesto en kippenbouillon. Breng het op smaak met zout en peper.
  4. Spreid een kwart van de kaas en de pestomix op de bodem van een 23 x 33 cm ovenschaal. Dek het af met een laagje lasagne plakjes. Voeg nog een kwart van de pestomix toe. Bestrooi het met 125 ml mozzarella. Bedek het met nog een laagje lasagne. Leg daarna de visfilets op de top. Breng het op smaak met zout en peper. Voeg nog een kwart van het pesto mengsel toe. Eindig met een laagje lasagne en de resterende pestomix en mozzarella.
  5. Bak ongeveer 45 minuten zonder deksel. Als het bruin onder de grill is dan is het klaar. Laat het 5 minuten staan voor het serveren.
  6. Geniet!

Originele recept op: http://www.ricardocuisine.com

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"