DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 2 pangasius filets (circa 400 gr.)
  • 250 gr. cashewnoten
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels zout
  • 4 eetlepels honing
  • ¼ fijngehakte chilipeper
  • 1 verse mango
  • 3 tomaten
  • 1 gele paprika
  • 1 ui
  • 2 eetlepels fijngehakte verse koriander
  • 2 limoenen
  • 2 eetlepels suiker
  • olijfolie

Pangasius met een pittig honing-cashew korstje

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Pangasius met een heerlijk korstje van cashewnoten en pittige honing, geserveerd met frisse mangosalade. Ideaal als amuse, voorgerecht of feestelijk hapje!

Porties

24 party snacks

Bereiding

  1. Snij de tomaten in vieren en verwijder de hartjes
  2. Snij de paprika, ui en tomaten in blokjes van 0,5 cm
  3. Doe de tomaat, paprika en ui in een kom met een mengsel van 1 eetlepel zout en 2 eetlepels suiker en laat dit 30 minuten staan
  4. Snij de mango in blokjes van 0,5 cm en doe de blokjes in een kom met de koriander
  5. Giet de tomaat, paprika, en ui af in een zeef en pers de limoenen uit over het mengsel in de zeef
  6. Doe het mengsel in een kom en meng met de mango en koriander
  7. Verhit de honing met de chilipeper in een klein pannetje en laat dit daarna staan
  8. Hak de cashewnoten fijn in een foodprocessor
  9. Klop de eieren los met 1 eetlepel zout en doe dit in een kommetje
  10. Snij elke panga filet in 12 kleine stukjes, doop deze stukjes in het eimengsel en haal ze daarna door de gehakte cashewnoten
  11. Verhit de olijfolie in een anti aanbak koekenpan en bak de met cashewnoten bedekte panga gaar in ongeveer 2 minuten aan elke kant
  12. Serveer de panga op een bedje van gemengde mangosalade en maak het af met wat druppels pittige honing

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"