DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?

Ingrediënten

  • 4 pangasius filets
  • 4 augurken
  • 2 eetlepels zure room
  • 2 eetlepels mosterd
  • zout, naar smaak
  • zwarte peper, naar smaak
  • boter

Pangasius met mosterd

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Dit heerlijke gerecht uit Bulgarije is gemakkelijk en smaakvol! Mensen uit de Balkan zijn een ster in het koken met weinig, simpele ingrediënten. De malse, aromatische smaak van de vis zorgt ervoor dat je dit vaker wilt eten

Porties

4 personen

Bereiding

  1. Verwarm de over voor op 200°C en was de pangasius filets.
  2. Vet een grote ovenschaal in met boter en leg de vis in de schaal. Bak de pangasius 10 minuten in de oven.
  3. Snij ondertussen de augurken in plakjes. Mix ze met de zure room en mosterd en voeg naar smaak peper en zout toe.
  4. Neem de pangasius filets uit de oven en verwijder het overtollige water uit de ovenschaal. Schenk het augurk-room mengsel over de filets in de ovenschaal en bak het geheel nog 15 minuten in de oven.
  5. Serveer het gerecht met een groene salade. Eet smakelijk!

Wij zoeken lekkere recepten!

Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.