DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 300g pangasius filet
  • 4 verse takken rozemarijn
  • 8 plakjes prosciutto
  • 750g sperziebonen
  • Olijfolie (ongeveer 1 eetlepel)

Pangasius met prosciutto

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Recepten met zowel vis als vlees worden in het Engels ook wel Surf ’n Turf of ‘Reef ’n Beef’ genoemd. Maar hoe je dit verrassende recept ook noemt, je zult onder de indruk zijn van de heerlijke combinatie van deze twee ingrediënten.

Porties

4 persons

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200C
  2. Snijd de vis in stukken van 50g en voeg zout en peper toe.
  3. Wikkel de vis samen met een tak van rozemarijn in 2 plakjes prosciutto en wrijf ze in met wat olijfolie.
  4. Leg de vis in een ovenschaal en bak het gedurende 20 minuten.
  5. Kook de sperziebonen gaar (ongeveer 8 minuten).
  6. Leg de bonen op een bord, leg de vis er bovenop
  7. Serveer met pasta in tomatensaus of met aardappels

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"