DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN.

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?
Ingrediënten
- 300g pangasius filet
- 4 verse takken rozemarijn
- 8 plakjes prosciutto
- 750g sperziebonen
- Olijfolie (ongeveer 1 eetlepel)
Pangasius met prosciutto
Beoordeling:
Recepten met zowel vis als vlees worden in het Engels ook wel Surf ’n Turf of ‘Reef ’n Beef’ genoemd. Maar hoe je dit verrassende recept ook noemt, je zult onder de indruk zijn van de heerlijke combinatie van deze twee ingrediënten.
Porties
4 persons
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200C
- Snijd de vis in stukken van 50g en voeg zout en peper toe.
- Wikkel de vis samen met een tak van rozemarijn in 2 plakjes prosciutto en wrijf ze in met wat olijfolie.
- Leg de vis in een ovenschaal en bak het gedurende 20 minuten.
- Kook de sperziebonen gaar (ongeveer 8 minuten).
- Leg de bonen op een bord, leg de vis er bovenop
- Serveer met pasta in tomatensaus of met aardappels

Wij zoeken lekkere recepten!
Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.