DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 0,5-1 kg pangasius stukjes (nuggets)
  • 1 ei
  • 2 koppen karnemelk
  • 3 kopjes maismeel
  • zout en peper (en andere kruiden naar keuze)
  • olie

Pangasius Nuggets

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Deze licht gekruide panga nuggets zijn echt een traktatie! Ideaal als snack of voorgerecht.

Porties

5 - 6 persons

Bereiding

  1. Dit recept kan het best worden bereid met behulp van een frituurpan. Verhit deze eerst. Je kunt ook een wokpan halfvol met olie gebruiken, op middel-heet vuur.
  2. Klop het ei in een grote kom met een vork, en voeg de karnemelk toe. Klop het opnieuw om te mengen.
  3. Voeg in een andere kom maismeel en kruiden (naar smaak) samen.
  4. Spoel de pangasius ‘nuggets’ af en dip deze in het karnemelkmengsel. Je kunt ze er allemaal tegelijkertijd in doen, afhankelijk van hoeveel je er hebt.
  5. Neem een paar nuggets uit de karnemelk en doop deze in het maismeel. Roll de rond om helemaal met meel te bestrijken, en doe ze dan in de olie.
  6. Wanneer je een wok- of koekenpan gebruikt, vul deze dan met nuggets tot deze vol is. Frituur de nuggets in 2-3 minuten. Draai ze geregeld om. Wanneer je een frituurpan gebruikt, hou dan 5 minuten aan, en draai ze halverwege even om met een vork zodat ze niet aan elkaar gaan klonteren.

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"