DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 200gr pangasius filet
  • handvol verse spinazie
  • 50gr (voorgekookte) quinoa
  • Boter
  • 2 plakjes serranoham
  • 2 citroenen
  • zout en peper
  • Olijfolie

Pangasius op een bedje van spinazie, quinoa en courgette

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Een echt pangasius superrecept. Quinoa en vis, geserveerd met serranoham, spinazie en courgette.

Porties

1 person

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden,
  2. Kook de quinoa zoals vermeld op de verpakking.
  3. Snijd de courgette in de lengte in lange plakjes van ongeveer een halve centimeter dik. Bestrooi ze met zout en peper en wrijf ze lichtjes met een halve eetlepel olijfolie. Leg ze in een ovenschaal en bak ze gedurende 20 minuten in de oven.
  4. Bestrooi de pangasius met peper en leg een dun plakje van de boter op de top van elke filet. Leg de pangasius op de courgette, knijp het sap van een citroen over de vis en zet de ovenschaal terug in de oven voor ongeveer 10 minuten, tot de vis gaar is.
  5. Bak ondertussen de serrano ham in een koekenpan zonder olie of vet en breek het in kleine stukjes.
  6. Breng de quinoa op smaak met wat sap van een halve citroen. Leg een handvol spinazie op je bord en leg de quinoa erop. Wanneer de vis klaar is leg dan de courgette met vis bovenop de quinoa. Bestrooi de kleine stukjes serranoham en serveer het met wat partjes citroen.

Originele recept op: http://healthylivinginheels.blogspot.nl

 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"