DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 2 Pangasius Filets, gekookt en flaked
  • 3 koppen arugula
  • 1 pak ‘platte’ wraps
  • Blauwe kaas verspreid
  • 225 gr. Roomkaas, verzicht
  • 1/2 kop blauwe kaas
  • 1/2 kop gedroogde kersen
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/4 theelepel zwarte peper

Pangasius rolletjes

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

De spectaculaire combinatie van witte vis met gorgonzola en gedroogde kersen is een genot voor het oog en de mond.

Porties

7 wraps (40 pieces)

Bereiding

 

  1. Leg plat brood in het werkoppervlak. Verspreid een laagje blauwe kaas op het werkoppervlak. Voeg een lag pangasius toe, aan de bovenkant met een laagje arugula.
  2. Begin aan het einde, rol het platte brood lichtelijk op. Herhaal dit met het resterende platte brood. Dek het af met plastic folie en plaats het 5 minuten in de koelkast voordat het gesneden wordt.
  3. Snij het in 1 persoons stukken en plaats het op het dienblad.

Blauwe kaas

In de kom van de elektrische mixer, combineren van roomkaas, blauwe kaas, gedroogde kersen, zout en peper. Mix het op z’n hoogst 3 minuten tot het volledig is opgenomen.

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"