DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 1 pond pangasius filets
  • 1 middelgrote ui, fijngehakt
  • 1 theelepel bereide gele mosterd
  • 1 theelepel romige salade dressing
  • 1/2 theelepel kruidenmix, naar eigen smaak
  • 2 1/2 kopjes grof gemalen boterachtige ronde crackers.
  • 1 ei
  • 1 kopje plantaardige olie (voor frituren)

Pangasius Taartjes

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Perfect gekruide panga, kort gebakken in plantaardige olie: een ideale snack of voorgerecht.

Porties

8 persons

Bereiding

  • Leg de pangasius in een steelpan met genoeg water om het in te bedekken. Breng het aan de kook, en kook tot de vis makkelijk uit elkaar valt wanneer je er met een vork in prikt.
  • Giet het water af, en prak de vis fijn.
  • Roer ui, mosterd, salade dressing, kruiden, cracker kruimels en ei door de vis heen. Mix totdat het gelijkmatig gemengd is.
  • Verhit de olie in een grote zware koekenpan op middel-hoog vuur.
  • Vorm de vis mix in pasteitjes, en frituur ze in de hete olie.
  • Laat ze uitlekken op keukenpapier, en serveren ze warm.

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"