DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN.

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?
Ingrediënten
- 75gr tagliatelle pasta
- 50gr pangasius filet
- 50gr bevroren wok garnalen
- 50gr gekookte en ingevroren mosselen
- 1 witte ui (gesneden in kleine stukjes)
- 1/2 rode paprika (gesneden in kleine stukjes)
- 4 kastanje champignons (in vieren gesneden)
- 2 kerstomaatjes
- 200ml sojaroom
- 1 eetlepel vers gehakte peterselie
- 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel zoete paprikapoeder
- Olijfolie
- Zout en peper
Pangasius tagliatelle met zeevruchten
Beoordeling:
Een gezond en snel recept! Tagliatelle Pangasius Frutti di Mare met Pangasius uit Vietnam. Makkelijk en vrij van cholesterol. Eet smakelijk!
Porties
1 persoon
Bereiding
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan (of koekenpan) op een matig hoog vuur en bak hierin de ui en champignons voor een paar minuten.
- Ondertussen, ontdooi de vis onder stromend koud water, en snijd de pangasius in kleine stukjes.
- Bak de paprika kort met de uiten en de champignons tot alle groenten zacht zijn. Voeg dan de soja-room in de pan met de gehakte peterselie, paprikapoeder, peper, zout en vis. Laat het 6-8 minuten sudderen op een laag vuur tot de garnalen gaar zijn. Roer de laatste paar minuten 1 eetlepel Parmezaanse kaas door het geheel.
- Serveer de saus op de pasta en garneer het met 2 kerstomaatjes, wat extra peterselie en de resterende Parmezaanse kaas.
Originele recept op: http://healthylivinginheels.blogspot.nl/

Wij zoeken lekkere recepten!
Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.