DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 75gr tagliatelle pasta
  • 50gr pangasius filet
  • 50gr bevroren wok garnalen
  • 50gr gekookte en ingevroren mosselen
  • 1 witte ui (gesneden in kleine stukjes)
  • 1/2 rode paprika (gesneden in kleine stukjes)
  • 4 kastanje champignons (in vieren gesneden)
  • 2 kerstomaatjes
  • 200ml sojaroom
  • 1 eetlepel vers gehakte peterselie
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel zoete paprikapoeder
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Pangasius tagliatelle met zeevruchten

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Een gezond en snel recept! Tagliatelle Pangasius Frutti de Mare met Pangasius uit Vietnam. Makkelijk en vrij van cholesterol. Eet smakelijk!

Porties

1 person

Bereiding

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan (of koekenpan) op een matig hoog vuur en bak hierin de ui en champignons voor een paar minuten.
  3. Ondertussen, ontdooi de vis onder stromend koud water, en snijd de pangasius in kleine stukjes.
  4. Bak de paprika kort met de uiten en de champignons tot alle groenten zacht zijn. Voeg dan de soja-room in de pan met de gehakte peterselie, paprikapoeder, peper, zout en vis. Laat het 6-8 minuten sudderen op een laag vuur  tot de garnalen gaar zijn. Roer de laatste paar minuten 1 eetlepel Parmezaanse kaas door het geheel.
  5. Serveer de saus op de pasta en garneer het met 2 kerstomaatjes, wat extra peterselie en de resterende Parmezaanse kaas.

Originele recept op: http://healthylivinginheels.blogspot.nl/

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"