DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 1 grote pangasius filet
  • 2 volkoren tarwemeel wraps
  • 1 avocado
  • 1 tomaat
  • 2 handen Chinese kool (gesneden)
  • 1 eetlepel verse peterselie (gehakt)
  • 1 limoen
  • 1 eetlepel zoete paprika poeder
  • 1 ei
  • 5 volle eetlepels geraspte kokos
  • 1 eetlepel zeezout

Pangasius Tortilla

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Heerlijke vistortilla met pangasius, geraspte kokosnoot en avocado. Vul de tortilla naar eigen smaak: een perfect gerecht om je vriendengroep mee te verrassen.

Porties

1 person

Bereiding

  1. Ontdooi de vis als deze net uit de vriezer komt.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  3. Snij de vis in blokjes en meng deze met het sap van een halve limoen, paprikapoeder en zeezout.
  4. Klop het ei en bestrijk de visblokjes licht met het eiermengsel aan alle zijden. Rol het geheel door de geraspte kokos.
  5. Leg bakpapier op de bodem van een ovenschaal en doe de visblokjes hierin. Doe de schaal 12 minuten in de oven en draai de blokjes halverwege om.
  6. Prak ondertussen de avocado fijn en strijk het uit op beide wraps. Besprenkel dit geheel met limoen en breng op smaak met zout en peper. Leg de Chinese kool op de wrap, daarop de in stukjes gesneden tomaten.
  7. Na 12 minuten in de oven te hebben gezeten moet de vis gaar zijn. Stel de oven dan in op de grill functie en grill beide zijden 3 minuten zodat de vis een klein beetje krokant wordt.
  8. Leg de vis bovenop de wraps gevolgd door de peterselie. Eet smakelijk!

Origineel recept op: http://healthylivinginheels.blogspot.nl

 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"