DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN.

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?
Ingrediënten
- 300 gr pangasiusfilets
- 1 middelgrote geraspte tomaat
- 80 ml olijfolie
- 120 gram in dunne plakjes gesneden paprika
- 200 gr courgette in dunne lange ringen
- 100 ml witte wijn
- 150 ml water
- 1 eetlepel gehakte knoflook
- 1 eetlepel zout
- ½ eetlepel peper
Pangasiusfilet met paprika en tomaat
Beoordeling:
Porties
4 personen
Bereiding
Een snel en gemakkelijk pangasiusfilet recept met paprika en tomaat. Ook lekker om te serveren met pasta en tomatensaus.
- Haal de filets uit de zak en plaats ze in een zeef, over een diepe kom, om de vloeistoffen op te vangen.
- Bedek de kom met een natte handdoek of huishoudfolie en plaats deze in de koelkast. De filets zijn ontdooid nadat ze hun elasticiteit terug hebben.
- Spoel de filets en droog ze op een absorberend keukenpapier.
- Doe de paprika, courgette, olijfolie, wijn en de tomaat in een pan en meng voorzichtig. Voeg de gehakte knoflook en het water toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Zet de pan gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180 ° C. Leg de filets vervolgens in de pan, zout ze licht en week ze voorzichtig in de saus. Bak nog 10 minuten en serveer meteen.
bron: lovefish.gr

Wij zoeken lekkere recepten!
Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.