DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 300 gr pangasiusfilets
  • 1 middelgrote geraspte tomaat
  • 80 ml olijfolie
  • 120 gram in dunne plakjes gesneden paprika
  • 200 gr courgette in dunne lange ringen
  • 100 ml witte wijn
  • 150 ml water
  • 1 eetlepel gehakte knoflook
  • 1 eetlepel zout
  • ½ eetlepel peper

 

Pangasiusfilet met paprika en tomaat

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Porties

4 personen

Bereiding

Een snel en gemakkelijk pangasiusfilet recept met paprika en tomaat. Ook lekker om te serveren met pasta en tomatensaus.

  • Haal de filets uit de zak en plaats ze in een zeef, over een diepe kom, om de vloeistoffen op te vangen.
  • Bedek de kom met een natte handdoek of huishoudfolie en plaats deze in de koelkast. De filets zijn ontdooid nadat ze hun elasticiteit terug hebben.
  • Spoel de filets en droog ze op een absorberend keukenpapier.
  • Doe de paprika, courgette, olijfolie, wijn en de tomaat in een pan en meng voorzichtig. Voeg de gehakte knoflook en het water toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • Zet de pan gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180 ° C. Leg de filets vervolgens in de pan, zout ze licht en week ze voorzichtig in de saus. Bak nog 10 minuten en serveer meteen.

bron: lovefish.gr

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"