DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN.

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?
Ingrediënten
- 4 pangasiusfilet
- 2 eetlepels plantaardige olie
Pangasius kruiden
- 2 g korianderpoeder
- 2 g zout
- 2 g zwarte peper
- 2g komijn
Tahinesaus
- 40 g verse peterselie
- 30 ml tahine
- 5 ml citroensap
- 2 g zout
- 25 ml water
Pangasiusfilet met tahinesaus
Beoordeling:
Waan jezelf aan een oosterse eettafel met dit snelle en gemakkelijke panga recept met tahinesaus.
Porties
4 personen
Bereiding
Waan jezelf aan een oosterse eettafel met dit snelle en gemakkelijke panga recept met tahinesaus.
Pangasius-kruiden
- Breng de filet op smaak met kruiden en laat ze 2 uur rusten
- Verhit vervolgens de pan en doe er ongeveer 2 eetlepels plantaardige olie in. Bak vervolgens de pangasius 3 minuten aan elke kant.
Tahinesaus
- Hak de peterselie fijn en doe ze samen met de tahine, zout, citroen en 50 ml koud water in een kom.
- Roer tot ze goed gemengd zijn.
- Neem de tijd en geniet van deze heerlijke maaltijd

Wij zoeken lekkere recepten!
Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.