DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?

Ingrediënten

  • 4 pangasiusfilet
  • 2 eetlepels plantaardige olie

Pangasius kruiden

  • 2 g korianderpoeder
  • 2 g zout
  • 2 g zwarte peper
  • 2g komijn

Tahinesaus

  • 40 g verse peterselie
  • 30 ml tahine
  • 5 ml citroensap
  • 2 g zout
  • 25 ml water

 

Pangasiusfilet met tahinesaus

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Waan jezelf aan een oosterse eettafel met dit snelle en gemakkelijke panga recept met tahinesaus.

Porties

4 personen

Bereiding

Waan jezelf aan een oosterse eettafel met dit snelle en gemakkelijke panga recept met tahinesaus.

Pangasius-kruiden

  1. Breng de filet op smaak met kruiden en laat ze 2 uur rusten
  2. Verhit vervolgens de pan en doe er ongeveer 2 eetlepels plantaardige olie in. Bak vervolgens de pangasius 3 minuten aan elke kant.

Tahinesaus

  1. Hak de peterselie fijn en doe ze samen met de tahine, zout, citroen en 50 ml koud water in een kom.
  2. Roer tot ze goed gemengd zijn.
  3. Neem de tijd en geniet van deze heerlijke maaltijd

Wij zoeken lekkere recepten!

Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.