DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 300 g penne rigate
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie, koudgeperst
  • 500 g spinazie
  • Zout peper
  • 1 Msp. Nootmuskaat
  • 500 g pangasiusfilet
  • 1 theelepel tijmblad
  • 200 g gesneden tomaten
  • 150 g roomkaas
  • 70 g Edam, geraspt

Pasta ovenschotel met pangasius

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Zodra je deze pasta ovenschotel hebt geproefd, ben je verslaafd!

Porties

4 personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 185 ° C
  2. Bereid de penne voor volgens de instructies op de verpakking.
  3. Hak de ui en knoflook fijn en bak deze in 1 eetlepel olie.
    Snijd de spinazie grof en voeg bij de de uien toe. Breng het geheel op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  4. Druk het spinaziemengel plat met een spatel en meng met de penne.
  5. Snijd ontdooide visfilet in secties van 3 x 3 cm, droog op keukenpapier en bestrooi met peper en tijm. Bak in 1 eetlepel olie in een pan aan elke kant gedurende 1 minuut, voeg dan zout toe.
  6. Olie de ovenschotel in en voeg de helft van het pastamengsel toe. Voeg vervolgens de helft van de stukken vis toe. Herhaal het proces.
  7. Verhit de tomaten en voeg toe aan roomkaas totdat het is opgelost
  8. Giet het geheel over de ovenschotel en bestrooi met kaas.
  9. Bak 25 minuten op het middelste rooster van de oven.

Je kunt dit recept ook proberen met verse paprika! Een favoriet voor velen.

Bron: Edeka

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"