DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN.

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?
Ingrediënten
- 300 g penne rigate
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels olijfolie, koudgeperst
- 500 g spinazie
- Zout peper
- 1 Msp. Nootmuskaat
- 500 g pangasiusfilet
- 1 theelepel tijmblad
- 200 g gesneden tomaten
- 150 g roomkaas
- 70 g Edam, geraspt
Pasta ovenschotel met pangasius
Beoordeling:
Zodra je deze pasta ovenschotel hebt geproefd, ben je verslaafd!
Porties
4 personen
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 185 ° C
- Bereid de penne voor volgens de instructies op de verpakking.
- Hak de ui en knoflook fijn en bak deze in 1 eetlepel olie.
Snijd de spinazie grof en voeg bij de de uien toe. Breng het geheel op smaak met peper, zout en nootmuskaat. - Druk het spinaziemengel plat met een spatel en meng met de penne.
- Snijd ontdooide visfilet in secties van 3 x 3 cm, droog op keukenpapier en bestrooi met peper en tijm. Bak in 1 eetlepel olie in een pan aan elke kant gedurende 1 minuut, voeg dan zout toe.
- Olie de ovenschotel in en voeg de helft van het pastamengsel toe. Voeg vervolgens de helft van de stukken vis toe. Herhaal het proces.
- Verhit de tomaten en voeg toe aan roomkaas totdat het is opgelost
- Giet het geheel over de ovenschotel en bestrooi met kaas.
- Bak 25 minuten op het middelste rooster van de oven.
Je kunt dit recept ook proberen met verse paprika! Een favoriet voor velen.
Bron: Edeka

Wij zoeken lekkere recepten!
Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.