DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN.

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?
Ingrediënten
- 500 g pangasius filet
- 3 tenen knoflook
- 2 el traditionele olijfolie
- 400 g Provençaalse wokgroente
- 100 ml droge witte wijn
- 350 g tomato frito
- 1 tl gedroogde Provençaalse kruiden
- 1 vers stokbrood
Provençaalse pangasiusstoof met groente
Beoordeling:
Malse pangasius met een mix van Provençaalse groenten, droom met ons weg naar Frankrijk. Klaar in slechts 15 minuten!
Porties
4 personen
Bereiding
- Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.
- Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.
- Snijd de pangasius in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar.
- Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.

Wij zoeken lekkere recepten!
Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.