DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?

Ingrediënten

  • 2 Pangasiusfilets
  • 1 kleine rode ui of sjalot
  • 500 gram spinazie
  • 1 teen knoflook
  • 3 eetlepels creme fraiche
  • 1/2 theelepel volkoren mosterd
  • een beetje geraspte kaas
  • peper, indien gewenst

Romige pangasiusfilets met spinazie

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Geniet van de combinatie van verse pangasius en romige saus met dit lekkere recept. Wedden dat je tafelgenoten je vragen om een tweede portie?

Porties

2 personen

Bereiding

  1. Leg bakpapier op de bakplaat van de oven
  2. Leg de filets op de met papier beklede ovenplaat
  3. Maak de topping van crème fraîche, mosterd en peper
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden C°
  5. Snijd de rode ui of sjalot in ringen, snijd het teentje knoflook in plakjes
  6. Fruit de ui met boter in een koekenpan, voeg de knoflook en spinazie toe en bak het geheel zachtjes
  7. Als de ui licht van kleur is voeg je de creme fraiche topping toe, meng met de ui en knoflook en verwarm dit een halve minuut
  8. Neem dan dit mengsel uit de pan en verdeel het mooi over de filets, werk af met wat geraspte kaas (bescheiden hoeveelheid) en grof gemalen zwarte peper
  9. Schuif de bakplaat met de filets in het midden van de oven
  10. Binnen ongeveer 25 minuten kun je smullen!

Wij zoeken lekkere recepten!

Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.