DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 1 el plantaardige olie
  • 1 grote ui, gehakt
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 1-2 el Madras-currypasta
  • 400g blik tomaat
  • 200 ml groentebouillon
  • duurzame witte visfilets, gevild en in grote stukken gesneden
  • rijst of naanbrood

Super snelle vis curry

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Een vetarme viscurry die in een oogwenk klaar is, zorg ervoor dat je je vis koopt van een duurzame bron.

Porties

4

Bereiding

Methode

  1. Verhit de olie in een diepe pan en bak hierin de ui en knoflook ongeveer 5 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de currypasta toe en roerbak 1-2 minuten, voeg dan de tomaten en bouillon toe.
  2. Breng aan de kook en voeg de vis toe. Kook zachtjes gedurende 4-5 minuten tot de vis gemakkelijk schilfert. Serveer onmiddellijk met rijst of naan

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"