DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 1 pangasius filet
  • 4 cherry tomaten, door de helft gesneden
  • 1/4 ui, gepeld en gesneden
  • Stuk gember van 1cm, gepeld en gesneden
  • Thaise groene currypasta
  • 200 ml kokosmelk
  • Een klein handje verse gesneden koriander
  • Limoen
  • 1 rode of groene peper, ontpit en gesneden
  • Olie
  • Een halve mok rijst

Thaise pangasiuscurry

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLoading...

Een lekker en makkelijk recept voor een Panga curry zou op het kook repertoire van iedereen moeten staan. Dit is fantastisch om eens te proberen!

Porties

1 person

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij de vis in blokjes op een schone plastic snijplank.
  3. Zet een kleine steelpan op een middelhoog vuur en voeg een druppel olie toe. Wanneer dit heet is, voeg je de uit toe. Bak tot dit zacht begint te worden, dus zo`n 3 tot 4 minuten. Voeg daarna de gember en chili toe.
  4. Roer er 2 theelepels currypasta doorheen. Roer alles door elkaar tot dat de currypasta goed mixt met de andere ingrediënten.
  5. Voeg de pangasius toe en giet onmiddellijk de kokosmelk erbij. Druk de pangasius naar beneden zodat het ondergedompeld is in de kokosmelk. De kokosmelk begint zachtjes te koken en de vis te sudderen. Kook ongeveer 10 minuten tot de vis gaar is.
  6. Voeg de kerrie tomaten, een schuitje limoen en de fijngehakte verse koriander en laat het 4 minuten zachtjes koken.
  7. Giet de curry in een kom en serveer met wat rijst.

Orginele recept op: http://www.studentcooking.tv

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"