DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Jouw Pangasius recept
op Vis voor alledag?

Ingrediënten

  • 15 gram sesamolie
  • 40 gram Tom Yum pasta (naar smaak toevoegen)
  • 1 liter kokosmelk
  • 1 liter water
  • 75 gram sereh
  • 30 gram laos
  • ¼ bos koriander
  • 30 gram limoenblad (Djeroek Poeroet)
  • 30 gram gember
  • 200 gram ui
  • 200 gram champignons
  • 40 gram vissaus
  • 160 gram Pangasius filet
  • 4 stuks kastanjechampignons
  • 2 stuks lente-ui
  • 40 gram taugé
  • ¼ stuk rode peper, vers
  • 10 gram koriander

VIDEO: Thaise Tom Yum Pla met pangasius

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

It’s getting hot in here! Deze Thaise Tom Yum Pla met pangasius maakt je dag zeker wat pittiger. Begin met koken en geniet van de smaak van Azië.

Porties

4 personen

Bereiding

  1. Snij de ui in ringen. Snij de Sereh, laos, gember, koriander, limoenblad en champignons in grove stukken.
  2. Ui aanfruiten zonder te kleuren met sesamolie.
  3. Voeg de sereh, gember, limoenblad, champignons, laos en koriander toe en fruit aan zonder te kleuren.
  4. Voeg water, kokosmelk en Tom Yum pasta (naar smaak) toe en laat 1 uur zachtjes tegen de kook aan trekke.
  5. Voeg zout naar smaak toe en laat alle ingrediënten 4 uur zonder warmte trekken.
  6. Zeef het geheel en voeg de vissaus toe.
  7. Snij de pangasius in dunne reepjes en de kastanjechampignons in dunne plakjes. Snij daarna de lente-ui en rode peper in dunne ringetjes
  8. Dien de pangasius, champignons, lente-ui en rode peper in een soepkom en giet de kokende soep in het bord.

Wij zoeken lekkere recepten!

Vis voor alledag is altijd op zoek naar nieuwe Pangasius recepten. Deel jouw verrukkelijke recept met ons en hij krijgt een plaatsje op Visvooralledag.nl.