DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

  • 1 pond pangasiusfilets (in stukken gesneden)
  • 1 theelepel donkere sojasaus
  • 2,5 eetlepels vissaus
  • 1 sjalotje (fijngehakt)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 1 eetlepel kokossuiker
  • 1/4 kopje kokoswater
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • 1 stengel groene uien (fijngehakt)

Gekarameliseerde Vietnamese panga (Ca Kho To)

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...

Op zoek naar een snel en gemakkelijk Aziatisch gerecht met veel verschillende smaken?

Porties

2 personen

Bereiding

  1. Marineer de pangasius in de sojasaus en vissaus gedurende 10 minuten.
  2. Nadat de vis klaar is met marineren, verwarm je 1 eetlepel olie in een kleine pan op middelhoog vuur. Voeg de sjalotten toe en kook tot ze glanzend en doorzichtig zijn (ongeveer 30 seconden). Voeg vervolgens de knoflook en kokossuiker toe en kook nog 30 seconden.
  3. Voeg de gemarineerde pangasius, de marinade en het kokoswater toe. Breng de vloeistof aan de kook en zet het vuur lager.
  4. Laat 20 minuten sudderen met de pan onbedekt. Laat de pan onbedekt stoven en tegelijkertijd de saus indikken.
  5. Draai de vis na 20 minuten om en voeg de groene uien toe. Laat nog 10 minuten sudderen. Schep de saus om de 3 minuten over de vis. Eenmaal gedaan, garneren met zwarte peper.
  6. Serveer over een portie witte rijst en geniet ervan!

Dit gerecht is het lekkerste met witte rijst. Je kunt het ook vervangen door quinoa, voor een #healthylife. Vervang sojasaus door tamari om het recept glutenvrij te maken.

Bron: Cooking Therapy

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"