DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Submit your own Pangasius Recipe and win!

Ingrediënten

• 150 g venkel, gesneden
• 1 ui, in ringen
• 150 g gesneden prei
• 1 wortel, in plakjes
• 1 el tijmblaadjes
• 50 g boter
• 2 el bloem
• 250 ml melk
• 400 g pangafilet
• sap van ½ citroen
• 350 g kruimeldeeg
• 1 ei, geklopt met wat melk

Vistaart met pangafilet, prei, venkel en wortel

Beoordeling: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Loading...

Lucie Ros Ik vind Pangasius <3 een superfijn visje, neutraal genoeg van smaak zodat je er alle kanten mee op kan én stevig genoeg om op allerlei manieren te bereiden! Voor kerstmis is deze taart wel lekker feestelijk! ? Vistaart met pangafilet, prei, venkel en wortel.

Porties

4

Bereiding

1. Bak de groenten en tijm op laag vuur zacht in de helft van de boter. Voeg de rest van de boter toe, roer de bloem erdoor en blijf 5 minuten roeren. Voeg geleidelijk de melk toe. Roer tot je een dikke, smeuïge substantie hebt. Voeg de pangafilet, citroensap, zout en peper toe en verhit alles nog 1 minuut.

2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel het deeg in tweeën en rol elke helft tot een cirkel zo groot als je pasteivorm. Vet de bodem in en leg een helft van het deeg erin; duw goed tegen de rand. Schep het vismengsel erop, bestrijk de rand met wat ei, leg de tweede deegcirkel erop en druk de rand aan. Maak een gaatje midden in het deegdeksel, bestrijk met nog wat ei en bak de taart in 30 minuten goudbruin.

Submit your own Pangasius Recipe and win!

 

Every quarter you have a chance to win " 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die"