DE IDEALE VIS OM TE COMBINEREN. 

Winnaars Twitterwedstrijd getrakteerd op 4- gangen panga diner

oktober 21, 2014 | Nieuws | No Comments

Wanneer maak je dat nou mee, een kok bij je thuis, die je trakteert op 4 overheerlijke pangasius gerechten? Niels en Angelique uit de Bilt waren de gelukkigen. Eerder dit jaar wonnen zij de Twitterwedstrijd voor een panga party: een panga diner voor 4 personen.

Zaterdag 18 oktober was het zover. Panga kok Geert, die eerder dit jaar op de visbeurs in Brussel de bezoekers al verraste op uitzonderlijke pangasius ‘bites’, pakte flink uit voor Niels, Angelique en de twee vriendinnen Annelies en Carenne die ook waren uitgenodigd.

Met een Thaise kokossoep met pangasius en shiitake zette Geert meteen de toon voor de rest van de avond. “wow, wat is dit lekker….”, riep Niels uit, en iedereen was het erover eens.

Voor de tweede gang kwam Geert met tongstrelende viskoekjes gemaakt van pangasius en groene curry in combinatie met een frisse komkommer relish. Ook daarmee wist Geert zijn gasten te verrassen: Groene viskoekjes….. dat had nog niemand eerder gezien. Maar wat smaakten ze lekker.

Vervolgens serveerde Geert stukjes pangasius filet, krokant gebakken met een polenta crunch op een bedje van mango salade. Die combinatie ging heel goed samen met een frisse en fruitige Sauvignon Blanc wijn die Geert daarbij had uitgezocht. Niels wilde er alles over weten, waarop Geert hem een paar tips gaf over de bereiding van de panagasius en de combinatie met witte wijn en Rosé.

Tot slot toverde onze panga kok nog een met knoflook en sojasaus gemarineerde pangasiusfilet met noodles uit de keuken van Niels en Angelique. Het leverde een onvergetelijke avond op. We kijken nu alweer uit naar de pangaparty 2015!

Niels and Angelique, Gelukkige Panga Party winnaars!

0 reacties